• Ново
Опуштете се за сликање на сликање на завиткано платно

Опуштете се за сликање на сликање на завиткано платно

Buyers rating:
DEN 253.76

Износ

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Пококува сертификат за автентичност. -Професионално се протегаше рака. -Индеј печатење на платно за уметност. -Галерија завиткана во одржливо и невоосновно дрво. Пол : -нетрална. Стил : -соодветна/наутичка и плажа. Боја : -Маликолор. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Еко -пријателски : -Да. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Канвас. -Големина 20 "H x 30 " W x 1.5 "D -големина : -Medium 25 " -32 ". Димензии : големина 20 " H x 30 "W x 1,5 " D -целокупна висина - од горе до дното : -20 ". Големина 20 " H x 30 "W x 1.5 " d - целокупна ширина - од страна на страна : -30 ". Големина 20 " H x 30 "W x 1.5 "D - целосна длабочина - предна кон грбот : -1.5 ". Големина 20 "H x 30 " W x 1.5 "d - целосна тежина на производот : -6,5 lbs. Карактеристиките пристигнуваат подготвени да висат. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално се протегаше рака. Печатење на ликовно платно. Галерија завиткана во одржливо и невоосновно дрво. Пол : Неутрален. Стил : Современа/наутичка и плажа. Боја : повеќебојно. Временски период : современ. Среден : Giclee Printed. Еко-пријателски : Да. Уметник : Ирена Орлов. Тип на производ : Печатење на сликарство. Примарен уметнички материјал : платно. Големина (12 "H x 18" W x 1,5 "D) : Мал 18" -24 ". Големина (16" H x 24 "W x 1.5" D) : мали 18 "-24". Големина (20 "H x 30" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (24" H x 36 "W x 1.5" D) : Голем 33 "-40". Големина (30 "H x 45" W x 1,5 "D) : преголем 41" и погоре. Големина (40 "H x 60" W x 1,5 "D) : преголем 41" и погоре. Димензии Големина 12 "H x 18" W x 1,5 "D целокупна висина - од горе до дно : 12". Севкупна ширина - страна на страна : 18 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 16 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 16". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6 фунти. Големина 20 "H x 30" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 20". Севкупна ширина - страна на страна : 30 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 6,5 фунти. Големина 24 "H x 36" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 24". Севкупна ширина - од страна на страна : 36 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 7 фунти. Големина 30 "H x 45" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 30". Севкупна ширина - од страна на страна : 45 ". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 9 фунти. Големина 40 "H x 60" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 40". Севкупна ширина - страна на страна : 60 ​​". Севкупна длабочина - предна до грб : 1,5". Севкупна тежина на производот : 12 фунти.

Декларирани својства

Најдобри предлози