• Ново
Златна пената Златна флејта со компири од пената, Оз

Златна пената Златна флејта со компири од пената, Оз

Buyers rating:
DEN 190.88

Износ

Флејти од компири, оригинален вкус 4 мл (113 g) квалитетни закуски од 1981 година. 0 g транс маснотии по порција. Значи, вие копнеете за закуска? Мора да биде лесен и крцкав, крцкав и вкусен. Па тука е! Златна флејта со компири од пената. Изгледа како пржени, крцкави како чипови и пукаат со вистински вкус на компир, златни флејти од компир од пената пакуваат вкусен удар на секој измамник. Па оди напред, што чекаш? Отворете ја торбата веќе! Загарантирано, едноставно не можете да престанете да јадете ЕМ! (Сега ве молам, бидете убави и споделете ја оваа торба со другите.). Содржи пченица. 4 мл (113 г) Лакивуд, NJу ерси 08701 Флејт од компири, оригинален вкус. Квалитетни закуски од 1981 година. 0 g Транс маснотии по порција. Значи, копнеете за закуска? Мора да биде лесен и крцкав, крцкав и вкусен. Па тука е! Златна флејта со компири од пената. Изгледа како пржени, крцкави како чипови и пукаат со вистински вкус на компир, златни флејти од компир од пената пакуваат вкусен удар на секој измамник. Па оди напред, што чекаш? Отворете ја торбата веќе! Загарантирано, едноставно не можете да престанете да јадете! (Сега ве молам, бидете убави и споделете ја оваа торба со другите.).

Декларирани својства

Најдобри предлози